Allehanda

Kim Larsen, en fin fyr!

Musik har jag alltid gillat. Även dansk musik och i synnerhet Kim Larsen, en stor artist som kanske inte är vardagsmat i Pampas. Samma på många håll i kungariket. I dagarna kom hans album ”Guld & Grønne Skove” till uppspelning på Spotify. Så bra denna samling i remastered version av gamla godingar är!

https://open.spotify.com/album/3UioyaJ2GjpgWIx5IPsvqC

Lyssna om ni har Spotify!

Det finns fler danska artister som ligger mig varmt om hjärtat: Anne Linnet, Laid Back, Sanne Salomonsen, Michael Learns To Rock, Hanne Boel, Birthe Kjær för att inte tala om alla de av gammal generation som jag fick stifta bekantskap med den tiden jag hade danska vänner som var födda före kriget. T.ex. Rosita Serrano, Grethe Ingmann, Ulrik Neumann, Max Hansen för att nämna några.

Nedstående en ny tolkning från Kims album ”Guld & Grønne Skove”. Håll till godo.

[youtube=https://youtu.be/ioU2_TLNu7E]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »