Allehanda

Kvällar vid havet

Igår blev det grillat med utsikt mot solen som sjönk i havet utanför Ebbas stad och ikväll blir det grillkväll vid egen strand. Mycket god mat i det fria med andra ord. Vi får hoppas vinden mojnar och att myggen också håller sig borta.

En berättare förgyllde gårdagskvällen med äventyr från sin resa i Sydamerika. Vi förundrades över de fina naturbilderna från både Galapagos och Anderna. Han åkte buss runt om som om det vore egen bakgård och fixade och ordnade saker och ting vart efter de dök up på sin fem veckors resa. Ingen gruppresa här minsann. Detta endast efter två års spanskstudier på kvällskurs. Ibland behöver man inte ha så stora språkkunskaper, det kan räcka långt med en öppen personlighet och förmåga att ta kontakt med andra människor. Detta har denna resenär från Ebbas stad.

Ikväll blir det ingen sådan underhållning utan vi får prata på av lust och leda för oss själva. Men musiken är latinamerikansk. Baila, baila….. min enkla asado börjar snart ryka till….

Solens sista strålar smekte sten och ljung

2 kommentarer

  • Syster Yster

    Tack för en fin grillkväll vid din egna strand, mycket och god mat, fin musik, passligt väder och trevligt sällskap, vad mera kan man begära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »