Allehanda

Var är min favoritkassörska?

Kalla mig fånig eller dum men jag har en favoritkassörska i köpladan som jag frekventerar allt som oftast. Hon närmar sig medelåldern men är inte över 40 vad jag kan se. En stilig kvinna med mörkt, pageklippt hår, livlig blick.

Jag har inte sett till henne på en månad och jag undrar var hon är. Kanske hon har semester? Hur som haver så tyckte jag mig henne skymta vid kassorna och fånig som jag är, och gärna erkänner, bytte jag kassakö för att bli betjänad av henne. Döm om min besvikelse när jag upptäckte att det bara vara en kund som liknade henne. Inte alls lika snygg.

Istället hamnade jag i en kö där kassörskan hade uppenbara besvär med sin BH. Alltid något men inget jag önskade henne.

I en annan affär med försäljning av laptops var det idel betjäning av herrar 50+. Visst kunde de sitt jobb men man är mest van vid unga killar som världsvant jonglerar med datatermer till höger och vänster. Kanske cheferna fått rycka in under semestertider? Betjänad blev jag och affär blev det så nu sitter jag här med en sprillans ny.

Dam och herre på styva linan i Paris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »