Allehanda

Vinnaren bland tusentals kanaler: KK

Har jag sagt hur gott en oliv inlindad i chorzokorv smakar? Jo, jag tror det, nu är det slut på tjatet.

Mitt tv-tittande är periodiskt. Ibland är jag verkligen flitig med nunan i rutan, ibland kan det gå en hel vecka innan jag fingrar på fjärrkontrollen. Förutom vanliga TV:n har jag satellit-tv med tusentals kanaler samt alltmer TV och videos via Internet. Nåja, visserligen har jag tillgång till mera än 2000 satellitkanaler men det mesta är skräp eller otillgängligt. Men det är ändå ett hundratal kanaler som är sevärda. Men inte kan jag titta på alla, då hade dygnet behövt bra mycket mera timmar.

Ikväll tittade jag på HD-videos och filmer via nätet. Vilken kvalité på materialet! Knivskarp bild, bättre än på vanliga TV. Jag tror att i framtiden kommer vi att titta betydligt mera på TV via nätet. Jag kopplar ihop min dator med TV:n och får en stor och njutbar bild. Det går t.o.m. att se hela filmer i HD via nätet. Visserligen inte de senaste filmerna, men ändå.

Den kanal jag tycker bäst om är Kunskapskanalen, utan tvekan. Där finns innehåll och verklighet till skillnad mot alla dokusåpor, ”reality-serier” och diverse förnedrings-TV. Och helt gratis. Visserligen sänds kanalen från kungariket och jag betalar licens i republiken men jag har ändå betalat en slant till det allmännas bästa för att får se alla dessa utmärkta program. Det gör jag gärna!

Nu är både chorizon och oliverna slut, kvar finns tusentals kanaler som lever vidare dygnet runt men jag tror jag går och lägger mig vid midnatt. Buenas Tardes!

Mera än tre år sedan

PS! Ett program jag gillar extra mycket är Kobra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »