Allehanda

Maken till besök är kanske bättre än makan på besök?

Vad skall man säga? I helgen fick ett av mina inlägg uppmärksamhet på Facebook och genast rusade besökssiffrorna i höjden.  Hela 2343 personer besökte min blogg igår vilket gav 2657 visningar. Så många besökare har jag inte haft tidigare. Kul men varför just nu?

Inlägget var ”En dramatisk färd över Kvarken” från februari 2015. Jodå, det var en dramatisk färd, NOT. Lite småtråkigt måste jag ha haft för jag tog lite bilder och skarvade ihop lite text till bilderna som om det vore den mest äventyrliga sjöfärden efter Titanics undergång. I verkligheten tuffade Wasalines båt stadigt framåt till allas belåtenhet.

Tja, en lite smårolig berättelse var det; kanske det är sådant som folk vill läsa? Inte så allvarligt, inte om politik, väder och vind, krämpor och låt (beklaganden), utan om små missöden, missförstånd och klavertramp som skildras från den humoristiska sidan. Sådant tror jag folk vill ha i lagom mängd. Och fyndiga liknelser. Jag önskar jag hade sådana episoder på rad, men så är inte fallet varje dag och vecka.

Efter denna rusch får vi väl återgå till de trogna besökare jag haft under lång tid. Fast någon till fick kanske upp ögonen för mina oansenliga skriverier. Ibland kan det komma ett guldkorn.

Jag får bjuda på en repris så länge: Hönsvakten… från jul 2010.

2016-11-12-oxkangar-016
Sjö och is, is och sjö. Isen den höll igår söndag. Inget dramatiskt att berätta när jag med lätta fjät gick på nyisen. Som tur är.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »